Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Apple MacBook
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - Melyik tápegységet vegyem?
 - iPad topik
 - Apple asztali gépek
 - Milyen processzort vegyek?
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!

- 

PROHARDVER!
 KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
 Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
 Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Véreshurka
senior tag
válasz

Viktor0610

üzenetére
						Igazából nem zavar. Mostanában futottam végig a teljes fórumon és rengetegen lehúzták az ES-t a Soliddal szemben, ezért gondoltam 300 ft-ért kipróbálom. Aztán a letöltésnél láttam, h külön pluginje van a mega-nak, akkor írtam be, h tényleg így van-e. Mondom nekem nem gond, meg is vettem a szolidot, de pont a napokban regeltem mega fiókot az emulátoros romjaimnak, és nem akartam volna külön még egy appot a megának + ugye az ES hibátlanul kezeli. De ez van, csak így nem értem miért van fikázva az ES. Mondjuk én már kijövetelnél megvettem a pro-t belőle, plussz soha nem használtam még gépen sem két ablakos fájlkezelőt, illetve még nagyon semmilyen hálózati dologba sem fogtam. De használni fogom és tesztelgetni, lehet kicsit elhamarkodottan ítélkezem.
Ha már mega saját appja: van különbség a két verzió között? Nekem még a leírásaik alapján is ugyanazoknak tűnnek.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Windows 11
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Gumi és felni topik
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
 - Horgász topik
 - EAFC 26
 - iPhone topik
 - További aktív témák...

- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
 - Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
 mobilizmo