Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzx0
aktív tag
Sziasztok!
Nem biztos hogy ez a megfelelő topik a kérdésemhez, de nem találtam más topikot ami mélyebben foglalkozik appok müködésével.
Van egy androidos fejegységem. Kicsit tovább fejlesztett gyári 9es rom-al. Van 2 app amivel problémám van. Egyik a fényerőt állítja a másik egy launcher. Mind kettő bootolás után 2-3 perc múlva indul ell. Eddig jól működőtt mind 2 app gyári tovább fejlesztett 8as rom-al. A fényerő állító app GPS idő alapján beállítja a kijelző fényerőt. A probléma az ha este bootol a fejegység akkor percekig ki égeti a szememet amíg el nem indul a háttérben az app. A lauchernél hasonló a probléma. A 9as droidnál megváltozott az indulás. 8as droidnál bootolt a launcherel és a háttérben elindult a rádió, vagy az a média ami utoljára futott. 9es nél azzal indul ami utoljára futott. A launcher beállitásaiba van egy olyan opció hogy inditsa el az alkalmazást bootolás után. El is indul de ez is csak 2-3 perc múlva. Addig a rádió van a főképernyön. Próbáltam pár boot manager és auto start appot de egyikkel sem indul hamarabb a két app. Fel vettem a kapcsolatot mind két app fejlesztöjével és a rom fejlesztövel is de nem tudtak segíteni. Pedig ez a hiba nem csak nálam jelentkezik.
Arra gondoltam hogy esetleg nem lehetne valami paranccsal meghívni már bootolásnál a két appot?
Root van. Csak tudásom nincs hozzá, hogy mit és hova kellene írni.
Backlight autolevel.
Car launcher pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest