Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzx0
aktív tag
Sziasztok!
Nem biztos hogy ez a megfelelő topik a kérdésemhez, de nem találtam más topikot ami mélyebben foglalkozik appok müködésével.
Van egy androidos fejegységem. Kicsit tovább fejlesztett gyári 9es rom-al. Van 2 app amivel problémám van. Egyik a fényerőt állítja a másik egy launcher. Mind kettő bootolás után 2-3 perc múlva indul ell. Eddig jól működőtt mind 2 app gyári tovább fejlesztett 8as rom-al. A fényerő állító app GPS idő alapján beállítja a kijelző fényerőt. A probléma az ha este bootol a fejegység akkor percekig ki égeti a szememet amíg el nem indul a háttérben az app. A lauchernél hasonló a probléma. A 9as droidnál megváltozott az indulás. 8as droidnál bootolt a launcherel és a háttérben elindult a rádió, vagy az a média ami utoljára futott. 9es nél azzal indul ami utoljára futott. A launcher beállitásaiba van egy olyan opció hogy inditsa el az alkalmazást bootolás után. El is indul de ez is csak 2-3 perc múlva. Addig a rádió van a főképernyön. Próbáltam pár boot manager és auto start appot de egyikkel sem indul hamarabb a két app. Fel vettem a kapcsolatot mind két app fejlesztöjével és a rom fejlesztövel is de nem tudtak segíteni. Pedig ez a hiba nem csak nálam jelentkezik.
Arra gondoltam hogy esetleg nem lehetne valami paranccsal meghívni már bootolásnál a két appot?
Root van. Csak tudásom nincs hozzá, hogy mit és hova kellene írni.
Backlight autolevel.
Car launcher pro
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest