Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzx0
aktív tag
Sziasztok!
Nem biztos hogy ez a megfelelő topik a kérdésemhez, de nem találtam más topikot ami mélyebben foglalkozik appok müködésével.
Van egy androidos fejegységem. Kicsit tovább fejlesztett gyári 9es rom-al. Van 2 app amivel problémám van. Egyik a fényerőt állítja a másik egy launcher. Mind kettő bootolás után 2-3 perc múlva indul ell. Eddig jól működőtt mind 2 app gyári tovább fejlesztett 8as rom-al. A fényerő állító app GPS idő alapján beállítja a kijelző fényerőt. A probléma az ha este bootol a fejegység akkor percekig ki égeti a szememet amíg el nem indul a háttérben az app. A lauchernél hasonló a probléma. A 9as droidnál megváltozott az indulás. 8as droidnál bootolt a launcherel és a háttérben elindult a rádió, vagy az a média ami utoljára futott. 9es nél azzal indul ami utoljára futott. A launcher beállitásaiba van egy olyan opció hogy inditsa el az alkalmazást bootolás után. El is indul de ez is csak 2-3 perc múlva. Addig a rádió van a főképernyön. Próbáltam pár boot manager és auto start appot de egyikkel sem indul hamarabb a két app. Fel vettem a kapcsolatot mind két app fejlesztöjével és a rom fejlesztövel is de nem tudtak segíteni. Pedig ez a hiba nem csak nálam jelentkezik.
Arra gondoltam hogy esetleg nem lehetne valami paranccsal meghívni már bootolásnál a két appot?
Root van. Csak tudásom nincs hozzá, hogy mit és hova kellene írni.
Backlight autolevel.
Car launcher pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- EAFC 26
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- aquark: Zsebszámológépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S26 Ultra Cobalt Violet 256GB használt újszerű garancia 2026.02.27.-ig
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest