- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok, remélem jó topikba írok a kérdésemmel. Még pár hónapja jelentkeztem egy Android fejlesztői "ösztöndíjra" az Udacity oldalán keresztül, ma kaptam emailt, hogy kiválasztottak. Ez az Udacity egy online programozói kurzusokkal foglalkozó oldal, ez az ún. ösztöndíj magában foglalja a következőket: Android Basics: User Interface, Android Basics Nanodegree by Google, Associate Android Developer Training and Certification program. Szóval abszolút az alapoktól kezdi (ami nekem előny), és a végén egy vizsgával zárul, tehát valami papírt is adnak róla.
Szerintetek mennyire érdemes komolyan vennem a dolgot? Látom, hogy ebből van, amelyik ingyenes, legalábbis kipróbálható, de van ami fizetős. Nem akarok úgy belefogni, hogy nem vagyok biztos annak hasznosságában, így, hogy heti kb 10 órát jelentene. Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs