Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok, remélem jó topikba írok a kérdésemmel. Még pár hónapja jelentkeztem egy Android fejlesztői "ösztöndíjra" az Udacity oldalán keresztül, ma kaptam emailt, hogy kiválasztottak. Ez az Udacity egy online programozói kurzusokkal foglalkozó oldal, ez az ún. ösztöndíj magában foglalja a következőket: Android Basics: User Interface, Android Basics Nanodegree by Google, Associate Android Developer Training and Certification program. Szóval abszolút az alapoktól kezdi (ami nekem előny), és a végén egy vizsgával zárul, tehát valami papírt is adnak róla.
Szerintetek mennyire érdemes komolyan vennem a dolgot? Látom, hogy ebből van, amelyik ingyenes, legalábbis kipróbálható, de van ami fizetős. Nem akarok úgy belefogni, hogy nem vagyok biztos annak hasznosságában, így, hogy heti kb 10 órát jelentene. Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Proxmox VE
- One mobilszolgáltatások
- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Monacor MBR-50 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Monacor MBR-70 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- Macbook Pro 14" M5 24 GB/1 TB ÚJ, BONTATLAN, 3 ÉV GARANCIA - beszámítás!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest