Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hali.
Keresgéltem a Rest Client példákat Androidra, hát ahány programozó, annyi megoldás. Akinek van ebben tapasztalata, az tudna nekem linket küldeni, hogy melyikből érdemes kiindulni / tanulmányozni / használni?
Illetve XML vagy JSON request/response content type közül melyiket érdemes használni Android alatt? (Vagy ez olyan mindegy.)

-
Lacces
őstag
Hali.
Coursera-n indult egy Android kurzus én így is belevágtam. Letöltöttem az ADT-t, mert az Eclipse + pluginozással csupa móka volt az egész...
(alias nem).
Na de most lent van az ADT, és az SDK mappája bezabált 10Gb-ot ez normális? Nem lehet valahogy felszabadítani a gigákat?
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Mennyire kell az elején, egyszerűbb appok elkészítésénél valós Android telefonon tesztelni? Elég rá az emulátor?
Nincs még Androidom, és lehet csak az öntanulás kezdetétől számítva lesz 1 hónap múlva.Plusz mennyire bevett gyakorlat a Maven plugni használata az Androidnál (már ha szoktak, Java-n erősen ajánlottnak láttam
)A válaszokat előre köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(alias nem).
)