Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scale
őstag
Amit szeretnék kimenteni tömböt arra csak 2 activity között lenne szükségem, a sharedpref az meg ugye végleges, ha teljesen bezárnám a programot (onDestroy is lefutna) akkor is ugye ugyanaz az állás lenne meg benne, mint előző futtatáskor.
2 activity között úgy értem, hogy ha a felhasználó az érintett activityből(nevezzük most játéknak) pl vissza gombot nyom akkor és a menübe lesz, ott pl megnyitja a beállítások, vagy akármilyen más activityt és ha ezután visszamegy a játék activityre akkor ugyanaz töltődjön vissza, vagy esetleg ha csinálok erre egy választást hogy folytatni szeretnék vagy újat kezdeni akkor úgy legyen.Bár most hogy ezt leírtam lehet ez meg is oldaná a problémámat. Csinálnék egy ilyen kérdést és akkor végülis az app újranyitása után is ez a kérdés jó illetve kezdheti újból is az egészet, de innentől meg már egyértelmű csak a sharedpref-et kell megtanulnom használni.

-
Scale
őstag
Sziasztok!
Erre valaki esetleg tud valami megoldást?
-
Scale
őstag
Próbáltam, nem jött össze. Főleg azért mert int tömbben tárolom a színeket és akkor az onclickbe a gettag tostringnél az int memóriacímét adott vissza, vagyis nem biztos de egy random számot.
String tömbben próbáltam tárolni de azzal nem jött össze ez az egész randomizálás. -
Scale
őstag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem az android programozást és most belefutottam egy nap túl bonyolultnak tűnő problémába, le próbálom írni röviden:
Randomra színezek objektumokat (ez most mindegy, lehet button, layout, akármilyen view background), idáig rendben is van, csak szeretném ezeknek a színeknek a nevét visszakérni futás időben, pl ha onClick-kel valamelyik objektumra kattintanak akkor annak a színét kiírja pl Toastban.Linkelem az eddigi programkódomat, de lehet hogy máshogy kellene nekifutni ennek az egésznek:
[link]Kikommenteztem a felesleges sorokat.
Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest