Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scale
őstag
Amit szeretnék kimenteni tömböt arra csak 2 activity között lenne szükségem, a sharedpref az meg ugye végleges, ha teljesen bezárnám a programot (onDestroy is lefutna) akkor is ugye ugyanaz az állás lenne meg benne, mint előző futtatáskor.
2 activity között úgy értem, hogy ha a felhasználó az érintett activityből(nevezzük most játéknak) pl vissza gombot nyom akkor és a menübe lesz, ott pl megnyitja a beállítások, vagy akármilyen más activityt és ha ezután visszamegy a játék activityre akkor ugyanaz töltődjön vissza, vagy esetleg ha csinálok erre egy választást hogy folytatni szeretnék vagy újat kezdeni akkor úgy legyen.Bár most hogy ezt leírtam lehet ez meg is oldaná a problémámat. Csinálnék egy ilyen kérdést és akkor végülis az app újranyitása után is ez a kérdés jó illetve kezdheti újból is az egészet, de innentől meg már egyértelmű csak a sharedpref-et kell megtanulnom használni.

-
Scale
őstag
Sziasztok!
Erre valaki esetleg tud valami megoldást?
-
Scale
őstag
Próbáltam, nem jött össze. Főleg azért mert int tömbben tárolom a színeket és akkor az onclickbe a gettag tostringnél az int memóriacímét adott vissza, vagyis nem biztos de egy random számot.
String tömbben próbáltam tárolni de azzal nem jött össze ez az egész randomizálás. -
Scale
őstag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem az android programozást és most belefutottam egy nap túl bonyolultnak tűnő problémába, le próbálom írni röviden:
Randomra színezek objektumokat (ez most mindegy, lehet button, layout, akármilyen view background), idáig rendben is van, csak szeretném ezeknek a színeknek a nevét visszakérni futás időben, pl ha onClick-kel valamelyik objektumra kattintanak akkor annak a színét kiírja pl Toastban.Linkelem az eddigi programkódomat, de lehet hogy máshogy kellene nekifutni ennek az egésznek:
[link]Kikommenteztem a felesleges sorokat.
Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Warships
- Peugeot, Citroën topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen program, ami...?
- Temu
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest