- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Hát, igazság szerint még sehogy. Azért kértem a tanácsot, hogy melyik úton célszerű elindulni. Az alapötlet a Loader lett volna, minden aktív fragmentben egy külön loaderrel, amit a fragment lebontásakor szintén eldob. (Hozzáteszem ez egy korábban félbemaradt projekt, ahol az adatbázis egyes elemeit egy naptár oldalról is el tudom érni. Az adatbázis rész kész, a listek még Loaderrel készültek.)
Több ponton elakadtam. A Loaderrel igazából ezt elég könnyen meg lehetne oldani - tudom, hogy már nem ildomos. A Room és LiveData együttessel apró probléma, hogy szerintem az egész korábbi programot át kéne írni, amire leginkább nincs időm.
Mielőtt rájöttem volna, hogy miként rakjam egybe a régi és új kódot egy újabb problémába futottam bele: A ViewPager (konkrétan Fragment, de ez mindegy) - elég komoly, 2-3 másodperces késéssel indul már 3 ablaknál is. Ez azért érdekes, mert lényegileg az egész egy custom Layout, ami gyakorlatilag semmilyen számolást nem használ, sőt, még azt is minden egyes alképernyőn újra felhasználja. Lapozásnál semmilyen várakozás nincs, pillanatok alatt lapoz 8-10 lapot, nemhogy hármat. Ráadásul a log szerint a fragmentek is pikk-pakk felépülnek; nem tudom, mire kell ez a rengeteg idő.
Jelenleg azt hiszem, a kiolvasás optimalizálása lesz a legkisebb problémám. Először ezzel a megjelenítéssel kell kezdenem valamit. Egyébként nem is értem. Miért nem jeleníti meg az első fragmentet, aztán amig az ember gyönyörködik benne, építhetni a többit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Magisk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- Jövedelem
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XPEnology
- További aktív témák...
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs