Hirdetés
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Rossz helyről hívtam meg a refreshFriends metódust, és a megfelelő dolgok együttállásával előfordulhatott, hogy valid accessToken nélkül indítottam a Facebook felé GraphRequestet. Az accessToken kezeléséhez a Facebook SDK abstract AccessTokenTracker osztályából származtam le, és az App elindulásakor még nincs accessTokenem, mindig csak pártíz - párszáz miliszekundummal később, mert ez valahogy jön a szerverről (el van előlem rejtve a működése). refreshFriends-et csak akkor szabad meghívni, ha már van accessToken.
debug módban annyival lassabb lehetett az alkalmazás, hogy megjött a Facebooktól az accessToken, mielőtt a GraphRequest kérés megtörtént volna. Legalábbis ez a tippem.
Megoldás az volt, hogy az App indulásakor megnézem, hogy az accessToken null-e, és ha igen, akkor nem hívom meg a refreshFriends-et. Ehelyett meghívom a tokenTrackerben, ha érkezik egy új token, ami nem null.
Ezt régen is hasonlóan csináltam, de azóta refaktkráltam a kódot, mert kurva zajos volt, és ekkor mászott bele a bug.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- További aktív témák...
- ADATA 32GB DDR5 4800MHz CL40 - Új, 1 év gar - Eladó!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- MSI Sword 15 -15.6" FHD 144Hz i7-11800H 16GB 500GB SSD RTX 3050Ti Win11P garanciával üzletből
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest