- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
A broadcast-okkal megy is szépen, a példaprogramokban is broadcast-ok szerepelnek, csak éppen a rendszer által indítottak.
Lehet, hogy nekem is broadcastolni kellene az activity-ben, ha valami változik? Hm. Ez egy megfontolandó ötlet, köszi.Amúgy a Loader-ekkel én is csak ismerkedés szintjén "játszom". Van egy file-ban tárolt adathalmaz, aminek a beolvasása kb. 4-5 sec. Ezt akartam beletenni Loader-be. Ez - a felhasználó oldaláról - statikus adathalmaz, tehát nincs mit figyelni. Az én (tesztelő) oldalamról van lehetőség a változtatásra, de akkor újramenti a teljes megváltoztatott adatbázist (mert módosításkor az összefüggő adatok miatt a nagyrésze megváltozik). Ettől függetlenül arra voltam kíváncsi, hogy ha én változtatok a külső adatokon az Activity-ben (bocsánat -ból), akkor hogyan értesülhet erről a Loader.
A fenti (mostmár két) megoldáson kívül még egy érdekes osztályt találtam: a FileObserver-t. De az még bonyolultabbnak tűnt.Ami még gondnak tűnik nekem: végső soron a Loader-rel is be kell olvasnom mindent, ahhoz, hogy a lista eleje megjelenjen. Ez amúgy logikus (mert nem biztos, hogy a lista eleje töltődik be először), de a várakozási idő ugyanúgy megvan (csak pörög az óra...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest