Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Philips LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen házat vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
eastsider
üzenetére
Elküldöm nyilvánosan, mást is érdekelhet:
[link]Ez ugyanaz a program, mint az Enumber nyilvántartó, de könyveket tart számon. Van a Books adatbázis, amelyik hivatkozik az Authors adatbázisra.
Elnézést kell kérjek azoktól, akik megnézik:
- én csak hobbiprogramozó vagyok, másrészt a program csak gyakorlásból készült. Magam is találtam hibákat benne. A program egyébként működik, de javítása folyamatban. Ha bárki javítási javaslattal él, örömmel veszem.
- már javasoltátok, hogy töltsem fel a Github-ra. Előbb-utóbb fel lesz, de nem jöttem rá Eclipse alól hogyan kell. Csak AIDE alatt találtam meg, de az most nincs (új telo rom, ugye). Köszönöm, ha valaki segít benne!
- természetesen "AS IS", tényleg csak meg akartam ismerni, hogyan működik...U.i.: Valaki találkozott már olyannal, hogy WinXP alatt a file-ok egy részének mérete konkrétan 0 lesz? Driveteszt ok, Kaspersky ok. De a forrást elő kellett ássam egy korábbi mentésből, mert ez is érintett volt. Hm. Legalább azt tudnám, hogy hogyan kerülhetem el legközelebb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vigneau interaktív lokálblogja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Philips LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pánik a memóriapiacon
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest