Hirdetés
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
trisztan94
üzenetére
A Nurbs görbékhez tudsz saját implementációt írni, nem bonyolult, egy kis google -ezéssel simán megvan 1 óra alatt. A vonalaknak minek id? Úgyértem logikus, hogy egymás után lesznek összekötve, így csak a "lines" nevű list-en végigmész egy for vagy enchaned for loop -al és sorrendben megvan, hogy mi-mivel van összekötve.
Ha mindenképpen kell nekik egy ID (bár nem értem minek) elég ha lekéred a "lines" list méretét a .size() metódussal mielőtt hozzáadod az aktuális line-t, és máris megvan az ID-je amit el tudsz tárolni egy array-ben, vagy külön változóban, esetleg csinálhatsz egy saját class-t ami egy id-t tárol és a hozzá kapcsolódó line-t, getId() és getLine() fügvényekkel lekérhető módon.
Tehát:
int id = lines.size();
lines.add(new Line(new Vector2(xPozicio, yPozicio)));
Remélem érthető a magyarázat.
Szerk.: Mégsem kell kivonni belőle egyet (mert ugye akkor -1ről indulnának az ID-k), kicsit megkavarodtam, kiszerkesztettem a hozzászólásból ezt a részt, hogy ne zavarodj össze.

Új hozzászólás Aktív témák
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest