Hirdetés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- XMLTV EPG letöltő progi
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nem, a gemini, chatgpt, copilot és hasonszőrű MI-k, kicsit továbbfejlesztett google kereső, persze ez nagyon leegyszerűsítve, jelenleg arra való, hogy egy fejlesztő dolgát meggyorsítja, viszont semmiképp sem hejjettesíti, sőt, még egy junior-t se fog senior szintre hozni, szal ezzel nem értek el semmit
Vagy egyikőtök elmegy egy képzésre és magára szedi az alapokat feltéve, ha van huzalma hozzá és több idő alatt megcsinálja, vagy fizettek egy 10k+ nem tudom mennyi a maszek órabér egy fejlesztőnek
Esetleg kerestek egy tanulót, és diplomamunkanak eladjátok neki, de ahhoz meg lehet túl komolex
Amúgy én haverom is kitalált egy nagy appot, igazából hasonló de más tematikaba mint amit te említesz, de neked is azt tudom mondani mint neki, hogyha lenne piaca, akkor már megcsinálták volna, vagy már létezik 3-4 verzióba
Amúgy a tietekre tuti hallottam tavaly egy példát, amit eléggé tolnak is, szal nem hiszem hogy jó ötlet
Alapvetően egy ilyen munka 100+ óránál indul komplexitástól függően, szal elég zsebbenyúlós
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Battlefield 6
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- XMLTV EPG letöltő progi
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S9 - 64GB Fekete
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ThinkPad P1 Gen6 16" QHD+ IPS i9-13900H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest