- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Sziasztok,
No, elvileg készen vagyok egy alap változattal. Van itthon egy 2016 os kisebb felbontású Samsungom, azzal elvacakoltam mire azon is futottak és jól megjelentek a dolgok. Még memória korlátba is ütköztem, egyes funkciókat át kellett írnom. Bár elsősorban tanulási céllal csináltam ezt a konkrét játékot , azért nyilván hasznát is szívesen látnám ha van rá mód.
A jelenlegi változat csak lokálisan működik, ergo ha nincs hálózat akkor reklám sem fut, de játszani azt lehet vele. Hogy lehet ebből legjobban kihozni a pontenciálisan benne lévő 10 dollárt?
Látom pl. , hogy a MobAds nem engedélyez Donate gombot meg ilyesmiket. Van-e olyan platform ahová fel lehet tenni Donate gombos, vagy másképp PayPalos fizetést lehetővé tevő verziót és a mobilok is hajlandók megbízhatóként telepíteni az onnan származó cuccot?
Olvasgatok magam is ebben a témában, de ha van valakinek evvel kapcsolatban tapasztalata az érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest