Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis elméleti segítséget kérnék tőletek, de légyszi csak kíméletesen, mert nem vagyok mobilfejlesztő.

Adott egy viszonylag komplex weboldal (frontend React), ahol egy külső payment gateway (Stripe) van használatban. A felület szépen skálázódik mobilra is.
A kérdés, hogy van valami egyszerűbb mód ebből appot csinálni, vagy felejtős? React Native WebView-ra gondoltam, de van egy csomó kérdés, ami nem tiszta:
- Külső linkeknél hogy akadályozom meg, hogy ne a webview-ba töltődjön, hanem például nyissa meg normál böngészőben?
- Hogyan tudok webview-ból stripe fizetést indítani? Ugye Google nem fogja elfogadni, ha simán betöltöm a webview-ba (ha egyáltalán lehet) a stripe fizetési oldalát, mert tudtommal app-on belüli vásárláskor a Google Pay-en keresztül történnie a fizetésnek.Ráadásul nem tudom elfogadja-e a Google és extra munka lenne, hogy offline is betöltsön (PWA?), bár utóbbi a legkisebb gondom.
Másrészről, minden más megoldás (még a React Native portolás) is dupla kódbázist eredményezne, ami nagyban nehezítené a jövőbeli munkát.
Szóval volt köztetek már valaki hasonló helyzetben? Mi lett végül a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest