Hirdetés
- VR topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
Akinek van már Google Play developer accountja tudna segíteni pár kérdésben a regisztráció kapcsán? Nem akarom elszúrni, mert folyamatosan fizethetek érte.
Igazából a Google Dev account és Google account közötti kapcsolat nekem nem tiszta. Ami fontos, hogy céges accountot nyitnék.
1. Azt írja, hogy a Dev account és Google account végérvényesen összetartozik és nem változtatható. Egy business dev accountnál, ahol több felhasználó is lehet ez nagyon rossz gyakorlatnak tűnik, hiszen ha eltűnik a fő felhasználó az összes business adat és app megy a kukába. Vagy valamit nem jól értelmezek?
2. A fenti gondolatmeneten létrehozok egy új google fiókot a business számára (más nevén, mert nem az enyém a business), de szeretném használni, mert én fogom feltölteni és kezelni a cuccokat, akkor attól félek, hogy bannol a google több fiókhasználat miatt.
3. Végezetül amikor hitelesítésnél kérik a személyit, most a google account adatait akarják ellenőrizni vagy a play developer-nél megadott adatokat?Teljesen kavarnak tűnik nekem ez az egész, mintha összemosnák az egyéni és céges dolgokat.

-
prime_adam
aktív tag
válasz
thiclyoon
üzenetére
Köszi a választ!
A külső linkek kezelését megnéztem és valóban találtam rá megoldást (legalábbis elméletileg).
A fizetési rendszerrel viszont továbbra is vannak bajaim. Ahogy nézem az SDK-t úgy tudom használni, hogy van egy "natív gomb", ami fizetésre megjelenít egy réteget az app felett. Ez egyébként tök jó lenne, csak a fizetési gomb már szerepel a webes verzióban, elküld egy kérést a backendnek, az elindítja a stripe fizetést és a frontend visszakap egy URL-t, amire megtörténik az átirányítás. Tehát nem tudom, hogy ebben a folyamatba hogy lehetne az SDK-t beilleszteni, ráadásul belülről a webview-ból triggerelni a natív fizetést

Szerk.: talán azt lehetne, hogy mint a külső linknél, ha stripe átirányítás történne, helyette bedobom a natív stripe fizetési réteget és lekérem hozzá az adatokat. De ez csak ötlet, fogalmam sincs, hogy működne-e

-
prime_adam
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis elméleti segítséget kérnék tőletek, de légyszi csak kíméletesen, mert nem vagyok mobilfejlesztő.

Adott egy viszonylag komplex weboldal (frontend React), ahol egy külső payment gateway (Stripe) van használatban. A felület szépen skálázódik mobilra is.
A kérdés, hogy van valami egyszerűbb mód ebből appot csinálni, vagy felejtős? React Native WebView-ra gondoltam, de van egy csomó kérdés, ami nem tiszta:
- Külső linkeknél hogy akadályozom meg, hogy ne a webview-ba töltődjön, hanem például nyissa meg normál böngészőben?
- Hogyan tudok webview-ból stripe fizetést indítani? Ugye Google nem fogja elfogadni, ha simán betöltöm a webview-ba (ha egyáltalán lehet) a stripe fizetési oldalát, mert tudtommal app-on belüli vásárláskor a Google Pay-en keresztül történnie a fizetésnek.Ráadásul nem tudom elfogadja-e a Google és extra munka lenne, hogy offline is betöltsön (PWA?), bár utóbbi a legkisebb gondom.
Másrészről, minden más megoldás (még a React Native portolás) is dupla kódbázist eredményezne, ami nagyban nehezítené a jövőbeli munkát.
Szóval volt köztetek már valaki hasonló helyzetben? Mi lett végül a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Diablo IV
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Windows 11
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest