Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Sziasztok!
Egy custom-view-t készítek, ahol az oldal-méreteket a megkapott méretekből arányosan számolom. A többszöri ciklus miatt a nem-első onMeasure() hívásokban természetesen a számított oldalméreteket kapom meg (és már nem változtatok rajta). Android 6 előtt tökéletesen működött.
PROBLÉMA: Android 6 után néha az onMeasure() egy teljesen értelmetlen értéket kap, ami sem az eredeti, sem a számított, hanem a számítottnál 1-2 ponttal kisebb. Pl. 1280 a teljes magasság, 444 a számított, és akkor egyszer csak érkezik egy 441-es érték, amit én biztosan nem állítottam be soha a log alapján. Ez persze teljesen megzavarja az algoritmust.
((Arra rájöttem, hogy a navigation-bar megjelenésével lehet kapcsolatban, de nem a navigation-bar mérete "hiányzik" - azt figyelem - hanem mindig csak néhány pont.))Találkoztatok már ezzel a problémával? Nem tudom miért, és mekkora eltéréseket kapok a rendszertől, ezért nem is tudom felkészíteni az ilyen hibák kivédésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Fotók, videók mobillal
- Bundle topik
- Motoros topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest