Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Gaming notebook topik
- Webes drivert fejleszt a Razer
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendzso94
csendes tag
Sziasztok! Gondoltam belevágok az android applikáció fejlesztésbe. Csupán C-ben való programozásban, illetve processingben van előéletem, de most nem ez a lényeg
Feltettem az eclipse+sdk kombót és elkezdtem az ismerkedést. Létrehoztam ez első projektemet, majd létrehoztam a AVD-ben egy virtuális eszközt, de akárhogy erőlködök, nem tudom elindítani, addig jut csak, hogy bejön a kis ablak és megjelenik rajta a ragyogó android felirat, de bármeddig várok nem megy tovább. Remélem tudtok nekem segíteni. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Feltettem az eclipse+sdk kombót és elkezdtem az ismerkedést. Létrehoztam ez első projektemet, majd létrehoztam a AVD-ben egy virtuális eszközt, de akárhogy erőlködök, nem tudom elindítani, addig jut csak, hogy bejön a kis ablak és megjelenik rajta a ragyogó android felirat, de bármeddig várok nem megy tovább. Remélem tudtok nekem segíteni. Előre is köszi.