Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Nekem is lenne egy-két apró kérdésem Android Studio fanokhoz (lusta voltam, eddig csak épp kipróbáltam, most viszont már nincs is más...RIP Eclipse...)
1. Ubuntu 14.04 alatt 4 Gb aktív memória mellett memóriahiányról panaszkodik (csak a virtuálisgép kezelő). A /tmp könyvtár mondjuk ram-ban van, mert ssd használok. Ezzel van valakinek tapasztalata? Dobjam ki a tmp-t a ssd-re? Vegyek még négy Gb-ot? Volt aki már találkozott ilyennel?
2. Csaknem olvashatatlan az editor rész. Ugyanakkor azt írja, hogy a font megváltoztatása nem javasolt. Ezzel van valakinek tapasztalata? Esetleg egy javaslata valami jó fontra? Hátha nem kell végigprógálgatnom az összeset. (jó, tudom: ízlések és pofonok, de akkor is)
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest