Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Amazon Fire TV stick/box
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
avassavas
újonc
Helló helló
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki esetleg nem használ titániumot?
Pár napja eldöntöttem hogy kipróbálom mert elég jó alternativának tűnik, de már a kezdetben elvérzett.
Problémám a következő:
Feltelepítettem annak módja és rendje szerint (Win XP 32bit SP3), minden SDK verzio pipa titaniumon belül is, és sdk managerben is, beállítva az sdk eléri útja. Alloy próba project létrehozva, hozzá adva ADVben az emulator, és az eszközeim is( TAB, TELEFON) és akkor futtatás>Titanium Command-Line Interface, CLI version 3.2.1, Titanium SDK version 3.2.2.GA
Copyright (c) 2012-2014, Appcelerator, Inc. All Rights Reserved.
Please report bugs to http://jira.appcelerator.org/
[INFO] : Found Titanium plugin id=ti.alloy version=1.0
[INFO] : Deploy type: development
[INFO] : Building for target: emulator
[INFO] : Building for emulator: Nexus 4
[INFO] : Targeting Android SDK: 19
[INFO] : Building for the following architectures: armeabi, armeabi-v7a, x86
[INFO] : Signing with keystore: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\Titanium\mobilesdk\win32\3.2.2.GA\android\dev_keystore (tidev)
[INFO] : Debugging disabled
[INFO] : Profiler disabled
[INFO] : Forcing rebuild: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\build\android\build-manifest.json does not exist
[INFO] : Found Alloy app in C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\app
[INFO] : Executing Alloy compile: alloy.cmd compile C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\app --config platform=android,version=0,simtype=none,devicefamily=none,deploytype=development
[INFO] : ----- MVC GENERATION -----
[INFO] : [global style] writing to cache...
[INFO] : [index.xml] view processing...
[INFO] : style: "index.tss"
[INFO] : view: "index.xml"
[INFO] : controller: "index.js"
[INFO] : created: "Resources\android\alloy\controllers\index.js"
[INFO] : created: "Resources\android\alloy\styles\index.js"
[INFO] :
[INFO] : [app.js] Titanium entry point processing...
[INFO] : created: "Resources\android\app.js"
[INFO] :
[INFO] : ----- OPTIMIZING -----
[INFO] : - android\alloy.js
[INFO] : - android\alloy\sync\localStorage.js
[INFO] : - android\alloy\sync\properties.js
[INFO] : - android\alloy\sync\sql.js
[INFO] :
[INFO] : Alloy compiled in 5.05037s
[INFO] : Alloy compiler completed successfully
[INFO] : Launching emulator: Nexus 4
[INFO] : Running: C:\Android\sdk\tools\emulator.exe "-avd" "Nexus 4" "-port" "5554" "-no-boot-anim" "-partition-size" "128"
[ERROR] Application Installer abnormal process termination. Process exit value was 1Ha pedig eszközön futtatom>
Titanium Command-Line Interface, CLI version 3.2.1, Titanium SDK version 3.2.2.GA
Copyright (c) 2012-2014, Appcelerator, Inc. All Rights Reserved.
Please report bugs to http://jira.appcelerator.org/
[INFO] : Found Titanium plugin id=ti.alloy version=1.0
[INFO] : Deploy type: test
[INFO] : Building for target: device
[INFO] : Building for device: 20080411
[INFO] : Targeting Android SDK: 19
[INFO] : Building for the following architectures: armeabi, armeabi-v7a, x86
[INFO] : Signing with keystore: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\Titanium\mobilesdk\win32\3.2.2.GA\android\dev_keystore (tidev)
[INFO] : Debugging disabled
[INFO] : Profiler disabled
[INFO] : Forcing rebuild: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\build\android\build-manifest.json does not exist
[INFO] : Found Alloy app in C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\app
[INFO] : Executing Alloy compile: alloy.cmd compile C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\app --config platform=android,version=0,simtype=none,devicefamily=none,deploytype=test
[INFO] : ----- MVC GENERATION -----
[INFO] : [global style] loading from cache...
[INFO] : [index.xml] view processing...
[INFO] : style: "index.tss"
[INFO] : view: "index.xml"
[INFO] : controller: "index.js"
[INFO] : created: "Resources\android\alloy\controllers\index.js"
[INFO] : created: "Resources\android\alloy\styles\index.js"
[INFO] :
[INFO] : [app.js] using cached app.js...
[INFO] :
[INFO] : ----- OPTIMIZING -----
[INFO] : - android\alloy.js
[INFO] : - android\alloy\sync\localStorage.js
[INFO] : - android\alloy\sync\properties.js
[INFO] : - android\alloy\sync\sql.js
[INFO] :
[INFO] : Alloy compiled in 5.38633s
[INFO] : Alloy compiler completed successfully
[INFO] : Processing JavaScript files
[INFO] : Encrypting JavaScript files: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\Titanium\mobilesdk\win32\3.2.2.GA\android\titanium_prep.win32.exe "com.test.project" "C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Documents\Titanium_Studio_Workspace\Demo Project\build\android\assets" "app.js" "alloy/backbone.js" "alloy/CFG.js" "alloy/constants.js" "alloy/controllers/BaseController.js" "alloy/controllers/index.js" "alloy/styles/index.js" "alloy/sync/localStorage.js" "alloy/sync/properties.js" "alloy/sync/sql.js" "alloy/underscore.js" "alloy/widget.js" "alloy.js" "_app_props_.json"
events.js:72
throw er; // Unhandled 'error' event
^
Error: spawn Unknown system errno 193
at errnoException (child_process.js:980:11)
at ChildProcess._handle.onexit (child_process.js:771:34)
[ERROR] Application Installer abnormal process termination. Process exit value was 8Két napja olvasgatok utána neten, és kérdeztem appcelerator-n is de nulla válasz (nem a lesegítő készebb közösség..) elolvastam a témában ott található javaslatokat ki is próbáltam őket, de sajnos a dolog változatlan..
Igazából sejtésem szerint én rontottam el valamit telepítésnél, környezeti változók is be vannak pedig állítva, és használok Eclipse-t és MoSync-et is, és azok tökéletesen működnek..Valaki nem tudna segiteni esetleg hogy mit nem állítottam be vagy rontottam el? Köszönöm előre a válaszokat 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Háztartási gépek
- Cyberpunk 2077
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pár napja eldöntöttem hogy kipróbálom mert elég jó alternativának tűnik, de már a kezdetben elvérzett.
Igazából sejtésem szerint én rontottam el valamit telepítésnél, környezeti változók is be vannak pedig állítva, és használok Eclipse-t és MoSync-et is, és azok tökéletesen működnek..Valaki nem tudna segiteni esetleg hogy mit nem állítottam be vagy rontottam el? Köszönöm előre a válaszokat