- Házimozi belépő szinten
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Épp ezért nem mertem még én se nekiállni. Bár OOP-t csak Delphi-ben (illetve Lazarus-ban) használtam, de azért van róla fogalmam. Sajnos a C tudásom alap, Java-t meg sose tanultam.
A hibák lekezelése egyik programozási nyelvben sem egyszerű. Anno a tanárom nem is azt nézte, hogy működik-e a program, hanem azt, hogy ki tudja-e akasztani. Mondjuk aki 45 perc alatt bármilyen alkalmazást el tud készíteni hibamentesen, az előtt megemelem a nem létező kalapom.(#1610) WonderCSabo: Én továbbra is tartom a véleményem, hogy 0 programozói tudással inkább ne a Java-val kezdjen. Elég neki a Pascal is, az a legjobb nyelv az alapok megtanulásához. Azt sajnálom, hogy egy csomó algoritmusom volt összegyűjtve, de már nem találom őket sehol. Mondjuk a kétirányú láncolt lista nem épp kezdő szint.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest