- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Valóban nem vagyok képben, de egyszer meg kell tanulni

Sajnos én csak magamtól tanulok, könyvekből nagyon nem megy, max videókból. Kell nekem 1-2 hét mire belerázódok, megismerem a környezetet, stbstb, de addig bombázlak majd titeket a hasonló kérdéseimmel, előre is bocsi

Eddig nem hogy játék fejlesztéssel, de még java-val sem foglalkoztam, így kicsit nehezebb az az indulás, de érzem, hogy menni fog

Ui: szerintem esti brainstorm-olásom következménye lett az eddigi legrondább kód amit írtam, és amit valszeg holnap rögtön ki is javítok. De legalább működik. Akár meg is leshetitek itt.
Meg ne kérdezzétek, hogy mi mit jelent, fogalmam sincs, működik
de mondom, ez majd valamelyik tisztább pillanatomban el fog tűnni 
Ezt generálom vele amúgy tök random (a "csövet")
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest