Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stop & Go
csendes tag
válasz
Gigi01 #79366 üzenetére
Én most pont arról írok. Netésre, youtubra, messengerezésre megfelel. 36 ért megéri megvenni. Ennyiért nem találsz jobbat újon. Ha nem akarsz tobbet költeni rá, vedd meg. Én 1 hónapja használom, de ahhoz kepest hogy 2 giga ram+ snapi 425 elég gyors. Netezek, filmezek rajta és a Word - ot használom még. Nincs telepakolva játékokkal, mert nem is erre tervezték. Ha többet akartam volna rá költeni, akkor Xiaomi mipad 4 et vettem volna, vagy Mediapad t5 - öt. Ezek a legjobbak a t3-al együtt ár érték arányban.
-
Stop & Go
csendes tag
válasz
#52469760 #79241 üzenetére
Huawei mediapad t5 10 3/32 GB LTE. Ez egy jó vétel lenne neked. Amire kell tökéletesen megfelel. Akár 70 000 ért is meg tudod venni. Vagy ott a huawei m5 lite de az nem biztos hogy belefér a keretbe. Nem vagyok tisztában az árakkal nálatok, mivel nem Magyarországon élek. De nézz szét. Biztos vannak akciók. Samsung ban ott a TABLET - SAMSUNG T585 GALAXY TAB A 10.1LTE (32GB) BLACK ez is egy jó vétel lehet. Attól függ melyiket tudod jobb árban. De ebből is az olcsóbb verzióba csak 2 gb ram van, viszont az aksi jóval erősebb mint a t5 ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Trollok komolyan
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest