-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
aua
tag
válasz
Linda1 #78698 üzenetére
Köszi a válaszod, szándékosan választottam olcsóbbat, hogy ne kelljen annyira vigyázni rá, mint az iPad-re.
Remélem színeket be tudom állítani, WiFi-vel meg majd meglátom, mit produkál.
Mondjuk megfelelő tokot meg védő üveglapot sem találtam még hozzá, szóval, ha tud valaki, írja meg.
Köszönöm. -
zebede
őstag
válasz
Linda1 #78698 üzenetére
Csak néhány napig volt nálam egy ilyen Chuwi, de úgy emlékszem van MiraVision a beállításokban.
Ott nem tudod beállítani neked megfelelőre a képmódot és a színhangolást?Mondjuk én pl. az éles kékes fényt nem bírom, mostani kínai tabletem is félig felhúzott kékfényszűrővel használom, jobb szeretem ha sárgás.
Térerő gondot lehet egy sim kártya csere is megoldaná, ha esetleg régi már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Apple Ipad 10.generáció
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest