Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
fastleslie
senior tag
válasz
csokis1971 #55502 üzenetére
Én már vettem a 11 éves fiamnak egyet, és a cseregari miatt ki is próbáltam, szerintem elég korrekt tablet!
Persze nem a 100 eFt-os kategória képességeit kell tőle várni, de filmnézésre, zenehallgatásra, játékok futtatására is alkalmas könnyű kis gépecske. Üzemidővel sajnos nem szolgálhatok és én sem sokat tudok róla, hogy milyen 4 magos proci is van benne, de az 1 GB memória és a 4 GB (amiből kb. kettő marad szabadon) egész türhető. Ennyiért 200 beépített játékra alkalmas játékkonzolt kapsz, kevéssé sokoldalú felhasználásra és rugalmassággal... -
fastleslie
senior tag
Kisfiamnak van egy huawei s7 slim tabletje, 2.2 androiddal.
Érdekelne, újabb androidra frissíthető-e, és lesznek e mellékhatásai? (pl. a kamera nem működik)
Csinálja-e valaki ezt Debrecenben, és ha igen, mennyiért?
A gyári támogatás sajnos elég gyenge... Pedig lenne benne tartalék, akkor is, ha már 3 éves!
T-mobile-os, HSDPA modemes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest