Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Fire TV stick/box
- SSD kibeszélő
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
ModliH
tag
Na átgondoltam a dolgot, és valóban dual os tabletet szeretnék venni, és 9.7, 10 körüli méretben. Lehetőleg legyen 4 gb ram, ár 250, max 300 $. Amit a gearbestnél néztem az egy Teclast X98 Plus , de ez nekem túl szépnek tűnik hogy igaz legyen Ha ez nem jó akkor egyéb alternatívát tudtok mondani ilyen paraméterekkel?
Köszi -
ModliH
tag
Sziasztok!
Szeretnék tabletet venni, és az órási választék láttán marhára nem tudom hogy milyet vegyek, úgyhogy úgy döntöttem kérdezek.
Amit szeretnék:
- egyetemen pdf-eket, diákat böngészni tanulás közben
- itthon tartalmat fogyasztani (youtube, hírek olvasása)
kb ennyi Semmi egyéb extra nem kell bele (pl gps), játékra nem lesz használva.
Viszont néztem ezt a sok dualbootos kínai csodát, és elgondolkodtam, hogy ha lenne win is a tabletemen, akkor lenne csomó nap amikor nem is kéne bevinnem suliba, de nem hanlék bele hogy nincs benn gépem mondjuk amikor kicsit programozni is kell (persze semmi komoly, a meló nagy részét nyilván itthon csinálom 23"-os monitoron, de tűzoltásra az is jó talán). Viszont hallottam sok rosszat is, hogy kevés a tárhely a windows mellé, kevés a memória, etc... Ez mennyira van így szerintetek?
A költségvetés meg 200$, nagyon max 250, viszont jövő héten leszek kinn amerikában, úgyhogy van valami csoda amit itthon nem lehet megkapni de kinn van, és tudtok róla az is jöhet.
Méret, hogyha android olny, és tartalomfogyaszás akkor maradnék a 8"-ban, de hogyha valami komolyabb cucc, akkor lehet 10"-is.Válaszokat, és tippeket előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen GPS-t vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest