Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ModliH

tag

Na átgondoltam a dolgot, és valóban dual os tabletet szeretnék venni, és 9.7, 10 körüli méretben. Lehetőleg legyen 4 gb ram, ár 250, max 300 $. Amit a gearbestnél néztem az egy Teclast X98 Plus , de ez nekem túl szépnek tűnik hogy igaz legyen :D Ha ez nem jó akkor egyéb alternatívát tudtok mondani ilyen paraméterekkel?
    Köszi :)

• ModliH

tag

Sziasztok!

Szeretnék tabletet venni, és az órási választék láttán marhára nem tudom hogy milyet vegyek, úgyhogy úgy döntöttem kérdezek.
    Amit szeretnék:
    - egyetemen pdf-eket, diákat böngészni tanulás közben
    - itthon tartalmat fogyasztani (youtube, hírek olvasása)
    kb ennyi :)) Semmi egyéb extra nem kell bele (pl gps), játékra nem lesz használva.
    Viszont néztem ezt a sok dualbootos kínai csodát, és elgondolkodtam, hogy ha lenne win is a tabletemen, akkor lenne csomó nap amikor nem is kéne bevinnem suliba, de nem hanlék bele hogy nincs benn gépem mondjuk amikor kicsit programozni is kell (persze semmi komoly, a meló nagy részét nyilván itthon csinálom 23"-os monitoron, de tűzoltásra az is jó talán). Viszont hallottam sok rosszat is, hogy kevés a tárhely a windows mellé, kevés a memória, etc... Ez mennyira van így szerintetek?
    A költségvetés meg 200$, nagyon max 250, viszont jövő héten leszek kinn amerikában, úgyhogy van valami csoda amit itthon nem lehet megkapni de kinn van, és tudtok róla az is jöhet. :)
    Méret, hogyha android olny, és tartalomfogyaszás akkor maradnék a 8"-ban, de hogyha valami komolyabb cucc, akkor lehet 10"-is.

Válaszokat, és tippeket előre is köszi :))

Új hozzászólás Aktív témák