Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benderember
csendes tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék venni ajándékba egy 8' tabletet. Az sem baj ha Kínából jön a kicsike. 8-as téren szeretnék kérni pár javasolt táblát, amiről tudjátok hogy jó minőségű az árához képest. A rá szánt összeg felső határa olyan 40ezer forint lenne. Így elsőre a Hyundai Rock X800-ast néztem ki, erről véleményeket, tapasztalatokat is szívesen elolvasok.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Benderember
csendes tag
válasz
this is life #32206 üzenetére
Kipróbáltam az általad leírt módszereket, és rájöttem miért nem működik semmi sem. Az USB debugging ki volt kapcsolva nekem, és mivel a tablet nem indul el, vagyis a gyártó logója még bejön de az android már nem, nem tudom vissza kapcsolni, és így nem látja a gép sem.
Esetleg van valami módszer ennek a kikerülésére, vagy bekapcsolására? Nagyon megköszönném
Szerk: Az SD kártyát pedig valamiért nem látja, pedig többet is próbáltam. Raktam már rá .rar-t is és a romot kicsomagolva és sehogy sem ismerte fel..
-
Benderember
csendes tag
válasz
this is life #32204 üzenetére
Köszi a gyors választ
És ahhoz tudnál esetleg linkelni valami rövid leírást? Vagy googleban elég ha rákeresek? Ja és androidonként vagy készülékenként különbözik ez a folyamat?
-
Benderember
csendes tag
Sziasztok! Nem tudtam hova írhatnék ezzel, így off topicnak jelölöm. A segítségeteket szeretném kérni. Van egy ICOO D70 Pro 2 táblagépem. Sikerült pár napja rootolnom a 4.1.1 rendszert ami rajta van. Tökéletes volt, a probléma akkor kezdődött, amikor lemerült teljesen és kikapcsolt. Ezek után nem tudom bekapcsolni, az android logó előtt megakad és nem csinál semmit csak világít a képernyő. Próbáltam a "Power"+"Vol+" kombót, feljött a menü, ott a factory resetre is rányomtam és semmi változás. Nem tudom mit csinálhatnék még. Tudna esetleg segíteni valaki? Nagyon megköszönném
-
Benderember
csendes tag
A tegnapi hozzászólásra esetleg még valaki tudna írni alternatívákat?
Röviden: 8-9" tabletet keresek, IPS képernyővel és erős akkuval (6-7 óra).Ennek megfelelő javaslatokat/tanácsokat/tapasztalatokat vagy akár csak teszteket is szívesen várok.
-
Benderember
csendes tag
válasz
Osynho #31063 üzenetére
Ha jól tudom vagy egy hónapos gép, úgyhogy reménykedni lehet hogy optimalizálgatnak még rá kicsit.
És vajon egy kisebb külső akksival elviselhető lehet, vagy azzal úgyis csak a baj van? Mondjuk ha vonatozás közben hozzá van dugva és tölt, akkor már csak kibír egy napot. -
Benderember
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni tablet ügyben. 8 colos tabot szerenték venni, méghozzá kínából. Fontos a szép kijelző, minél nagyobb felbontással és IPS panellal, valamint az akksi. Sokat utazok naponta így netezéssel, olvasással, word, excel stb.. ki kéne bírnia legalább 6-7 órát egy töltéssel. Játékra csak nagy ritkán használnám, esetleg egy-két filmet is meglesnék rajta.
Most az Onda V812 az amire a választásom esett. Szerintem elég jó kis kütyü lehet, de gondoltam kikérem a véleményeteket, hátha tudtok jobbat/olcsóbbat.Előre is köszönöm a segítségeket, javaslatokat.
-
Benderember
csendes tag
válasz
kovacspityu2 #29407 üzenetére
Köszönöm a gyors és részletes választ Neked és @stmiklosi-nak is. Sokat segítettetek.
Boldog Új Évet Kívánok minden fórumozónak!
-
Benderember
csendes tag
válasz
kovacspityu2 #29395 üzenetére
Egy kérdésem lenne, hogy mi tévő legyek, ha az én rendelésem sem jönne meg. A claim és a dispute pontosan mit is jelent és hogyan zajlik? És az a 30 nap az rendeléstől számított munkanap, vagy naptári nap hétvégékkel és ünnepekkel?
-
Benderember
csendes tag
válasz
r6man123 #29060 üzenetére
Én néztem az Onda V972-t és tényleg olyan 260-280 dollár között találtam szállítással együtt. Én is úgy vagyok vele, hogy kínaiért elég húzós ez az ár, de sajnos nincs más lehetőségem, mert ennyi pénzért itthon fele ilyen erős tabletet lehet venni. Ahogy néztem a specifikációkat, ez a tab szuper ipad "helyett".
Megmondom őszintén nincs 150.000 jómagyar pénzem csak úgy zsebből kifizetni egy tábláért, ez viszont elég jó kis lehetőség közel harmad áron. Én ezért fogok valószínűleg beruházni egy ilyen kis csoda kütyüre.
-
Benderember
csendes tag
Köszi a választ, nagyon jó ez a kis írás. Akkor úgy értelmeztem a márkával meg vagy elégedve, support és frissítés alapján egész jól el van látva az Onda. Egy külső akksit én is be fogok szerezni majd a biztonság kedvéért.
Bárkinek valamilyen véleménye még Onda V972 vagy ehhez hasonló tabokról szívesen elolvasom.
-
Benderember
csendes tag
Miután többen is ajánlottatok a pár nappal ezelőtti kérésemre tableteket, neki ültem a dolognak és átnéztem részletesen melyik is lenne a legjobb nekem. Választásom erre a táblára esett: Onda V972
A segítségetek, vagyis a véleményeteket szeretném kikérni erről a készülékről. Tudom még nem jelent meg így nem lehet sok mindent elmondani róla, de mégis felépítés és márka alapján mit gondoltok? Jó vétel lehet? Ja és ez az onda-tablet.com vajon hivatalos kereskedő és megbízhatóak? Valakinek tapasztalat?
Bár az Onda a no. 1, azért a másik két választottam a Ramos W30 (de sajnos ez nem "retina"), valamint a Cube U9GT5. Ha esetleg ezek jobbak, megbízhatóbbak, kérlek osszátok meg velem is.
Köszi előre is a segítséget mindenkinek!
-
Benderember
csendes tag
Sziasztok!
Régóta nyomon követem a fórumot és olvasgatom a véleményeket, de valahogy csak egyre jobban belezavarodok ebbe a sok típusba annyi van már belőlük...
Szóval a segítségeteket kérném. Tabletet szeretnék venni, elsősorban magamnak. Egyetemista vagyok, így sokat utazok, napi szinten.
Főleg mindennapi használatra lenne a tábla, de az olvasás, játék és filmnézés sem utolsó szempont. Az éles kép nagyon fontos lenne. 3G nem szükséges bele, úgy sem használnám.
Méret 9,7-10,1 inch-re gondoltam, a súly annyira nem számít, táskában elhurcolászom.
Árban olyan 50-60 ezerre gondoltam maximum.Ha tudtok ezeknek a feltételeknek (nagyjából) megfelelő tableteket, kérlek segítsetek. Elég csak egy gyártó+név és én utánanézek az alapján, ha nincs kedvetek regényt írni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest