Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benderember
csendes tag
Sziasztok!
Régóta nyomon követem a fórumot és olvasgatom a véleményeket, de valahogy csak egyre jobban belezavarodok ebbe a sok típusba annyi van már belőlük...
Szóval a segítségeteket kérném. Tabletet szeretnék venni, elsősorban magamnak. Egyetemista vagyok, így sokat utazok, napi szinten.
Főleg mindennapi használatra lenne a tábla, de az olvasás, játék és filmnézés sem utolsó szempont. Az éles kép nagyon fontos lenne. 3G nem szükséges bele, úgy sem használnám.
Méret 9,7-10,1 inch-re gondoltam, a súly annyira nem számít, táskában elhurcolászom.
Árban olyan 50-60 ezerre gondoltam maximum.Ha tudtok ezeknek a feltételeknek (nagyjából) megfelelő tableteket, kérlek segítsetek. Elég csak egy gyártó+név és én utánanézek az alapján, ha nincs kedvetek regényt írni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest