- iPad topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
zumi74
csendes tag
Sziasztok!
Hat sikerult megvenni a samsung galaxy 10.1 3g 16g gepet es nagyon jo de par dologgal nem vagyok tisztaba sim hasznalat, magyar konyvek letoltese. Van par program samsung app, music hub, stb. Amihez keri a simet. A masik dolog eltunt a fokepernyorol az android market ikonja es ha valamit le akarok toltni a google play aruhazat dob be talan en rontottam el valamit? Hat roviden ennyi amugy nagyon tetszik ez a tabletezes. Ja, majdnem elfelejtettem norton virus irtot toltottem le szerintetek jo? Vagy hasznaljak mast? Nem tudom a lejarati idejet.
Udv:tamas
-
zumi74
csendes tag
koszonom mindenkinek a segitset ugy erzem itt egy nagyon jo csapat van!
en most elkoszonok mindenkinek tovabbi szep estet. -
-
zumi74
csendes tag
meg egy valamit elfelejtettem, szerintetek elso toltes mennyi legyen 7-kor tettem toltore?
csak azert kerdezem nehogy kinyirjam az akksit. -
zumi74
csendes tag
sziasztok!
eloszor is nagyon orulok hogy megtalatam a forumot es remelem sokat tanulhatok majd belole!
ma vasaroltam egy samsung galaxy tab 10.1 3g 16gb tabletet es egy kis utmutatora lenne szuksegem. teljesen uj vagyok meg a tablagep hasznalok kozott es fogalmam sincs hogy kezdjem ertem az alatt hogy virusirto stb mert en nem kaptam hozza semmi ilyesmit. most tettem fel tolteni remelem kiirja mikor van kesz mert a leirassal nem megyek sokra. hat roviden ennyi szivesen varom a segitsegeteket a hasznalattal kapcsolatban, megegyszer elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kés topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest