- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zumi74
csendes tag
Sziasztok!
Hat sikerult megvenni a samsung galaxy 10.1 3g 16g gepet es nagyon jo de par dologgal nem vagyok tisztaba sim hasznalat, magyar konyvek letoltese. Van par program samsung app, music hub, stb. Amihez keri a simet. A masik dolog eltunt a fokepernyorol az android market ikonja es ha valamit le akarok toltni a google play aruhazat dob be talan en rontottam el valamit? Hat roviden ennyi amugy nagyon tetszik ez a tabletezes. Ja, majdnem elfelejtettem norton virus irtot toltottem le szerintetek jo? Vagy hasznaljak mast? Nem tudom a lejarati idejet.
Udv:tamas
-
zumi74
csendes tag
koszonom mindenkinek a segitset ugy erzem itt egy nagyon jo csapat van!
en most elkoszonok mindenkinek tovabbi szep estet. -
-
zumi74
csendes tag
meg egy valamit elfelejtettem, szerintetek elso toltes mennyi legyen 7-kor tettem toltore?
csak azert kerdezem nehogy kinyirjam az akksit. -
zumi74
csendes tag
sziasztok!
eloszor is nagyon orulok hogy megtalatam a forumot es remelem sokat tanulhatok majd belole!
ma vasaroltam egy samsung galaxy tab 10.1 3g 16gb tabletet es egy kis utmutatora lenne szuksegem. teljesen uj vagyok meg a tablagep hasznalok kozott es fogalmam sincs hogy kezdjem ertem az alatt hogy virusirto stb mert en nem kaptam hozza semmi ilyesmit. most tettem fel tolteni remelem kiirja mikor van kesz mert a leirassal nem megyek sokra. hat roviden ennyi szivesen varom a segitsegeteket a hasznalattal kapcsolatban, megegyszer elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest