-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andi-74
tag
Sziasztok!
A héten lenne a nagy vásárlás, ezért még egy dolgot szeretnék tudni:
Mikor "kell" 3G a tabletbe és mikor nem? (fontos lenne a net , de van ruter)
Köszii! -
Andi-74
tag
Sziasztok!
A 3G megléte mennyire javítja a Net elérhetőségét, vagyis a 3G nélkül is lehet stabil Net? -
Andi-74
tag
válasz
this is life #42987 üzenetére
Szia!
Ezeket nagyjából éreztem ill. tapasztaltam is... Akkor kérek egy megnyugtatást, ha ezek OK, akkor a nem lesz gond a Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85-val... Persze csak akkor ha így van -
Andi-74
tag
válasz
tjb007 #42985 üzenetére
Bocsi a buta kérdésekért!
"Arra vagy kíváncsi, hogy mondjuk 3000mAh alatt nincs élet, afelett meg igen ? "
Azt gondoltam hogy van élet, csak sok helyen olvasom gyenge az ak. kapacitása - ezért kérdeztem..
"Nem a magok száma határozza meg azt, hogy jó-e vagy rossz-e az adott alkalmazásprocesszor, hanem az, hogy milyenek azok a magok."
A kérdést akkor átfogalmazom: Milyen magok a jók?A WIFI érzékeléséről: " ez egy többszereplős történet."
?? -
Andi-74
tag
Sziasztok!
Nagyon nem értésemet mutatja, amiket szeretnék kérdezni - remélem nem túlságosan ciki-. De gondoltam itt kérdezném meg, és nem különböző helyekről, akik talán nem is értenek hozzá, és butaságokkal tömték a fejemet.
Kérdéseim:
- Akkumulátor kapacitása minél nagyobb annál jobb, de mitől számít jónak?
- Melyik processzor típus a legjobb/stabilabb, megbízhatóbb?
- Mire is jó HDMI? és OTG kábel?
- Hány magos - arra mikor érdemes odafigyelni?
- Valóban befolyásolja a fém külső a WIFI érzékelését?és egy utolsó kérdés: milyen minőség a MEDIA-TECH?
Amíg összejön a pénz addig még nézelődök, de a terv: PRESTIGIO PMP5785C_QUAD 7.85" 8GB
Köszönöm a türelmet és a segítséget! -
Andi-74
tag
Sziasztok!
- Ha jobban megnézem [link] és ott rámegyek a termék honlapjára, akkor annál a lap alján van egy egy lista amelyikkel támogatott. A kérdés az, ha én megveszem a Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 vagy a Alcor Zest Q813i -t, azzal biztos fog működni?
- Nem tudok még dönteni a két tablet között. Akinek van már, annak mi a tapasztalata - pro és kontra? Sokszor olvasom különböző helyeken, hogy kicsit másképp van, mint a tesztekben, vagy ez csak azért van mert "kifogták", vagy mennyire hagyatkozhatok rá? -
Andi-74
tag
Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 szemezek most éppen, de akkor lehet hogy ezzel nem lesz Tv nézés?
Tudom alapból nem erre van kitalálva, de ez is meg tv vásárlás is az már sok, meg aztán keveset tv-zek...
---
tjb007: ezek szerint van remény és minden vágyam teljesülhet? -
Andi-74
tag
Sziasztok!
Szeretnék tabletet venni, de elég bizonytalan és járatlan vagyok. Őt néztem ki, de nem tudom jó választás-e: WayteQ xTAB-700qci (vagy a WayteQ xTAB-79qci) Főleg netezni, játszani,írni, esetleg ha lehetne Tv-ni szeretnék. Ha ez nem, akkor mit javasoltok? Sok pénzem nincs rá, max. 50.ezer.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Parfüm topik
- Steam Deck
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest