-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turtlelboy
csendes tag
válasz
Turtlelboy #81483 üzenetére
Rájöttem. Az alap gyári fájlkezelőben már voltak hírdetések, amik persze eltüntethetők némi pénzért cserébe. Leszedtem egy elvileg ingyenes és reklámmentest és az eredetit meg le is tiltottam. Majd kiderül, hogy ez így már jó lesz-e.
-
Turtlelboy
csendes tag
Megvettem a Lenovo tab 7 essentialt. Még csak a rendszerfrissítés ment le. Amikor megnyitom a fájlkezelőt, fél percen belül az arcomba nyom valami google reklámot vagy reklámvideót. Ez meg micsoda? Hogy lehet ezeket kikapcsolni?
-
Turtlelboy
csendes tag
Lenovo Tab4 E7-el kapcsolatban kérdeznék. Gondolom ez megegyezik az összefoglalóban ajánlott "Lenovo Tab4 7 Essential"-al.
Nézegetem a netet és ha jól látom, akkor kétféle van belőle. Olcsóbb TN paneles (ZA400....) és valamivel drágább IPS panelos (ZA300....). Nekem ez utóbbi lenne a szimpatikus, mert a szebb kijelző és a 16GB háttér tár megérné számomra azt a kb. 5000 Ft felárat (26-28000). Mivel erről jóval kevesebb a vásárlói vélemény, ezért benneteket kérdeznélek, hogy van-e valami olyan jellemzője az IPS-esnek, amiben rosszabb, mint a TN-es vagy régebbi lenne a konstrukció vagy az olcsóbb ár miatt ennyire nem érdekel senkit az picit drágább IPS paneles? A boltokban is kevésbé található meg. Nem akarok mellényúlni. Van esetleg ennél jobb tablet ebben az árkategóriában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest