-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riegerr
tag
Sziasztok!
2 honapja vettem egy Asus Memo Pad 10-es tabletet. Es minden tokeletes volt mindaddig mig fel nem raktam a legujabb 5.0.2-es androidot, ami hivatalosan megjelent. Na, azota hasznalhatatlan, kritikan aluli a mukodese. Gyakorlatilag folyamatosan lefagy es ujra kell inditani.
Asus hivatalos szervize nem foglalkozik szoftveres javitassal csak kulso ceg, de ok elmeleiteleg penzert. Viszont, ha jol tudom teljeskoru garancia vonatkozik ra.
Szeintetek? Mi tevo legyek?
A lenyeg, hogy a 4-es androiddal tokeletesen mukodott, semmi baja nem volt. Ha ezt tudom az eletben nem rakom fel ra az ujat.
Elore is koszonom a segitseget.Bob
-
Riegerr
tag
Sziasztok!
3 tabletet néztünk ki más-más árfekvésben.
A főbb szempontok, hogy 10 collos legyen, fehér, relatív gyors és megbízható.
Általános használatra lenne. Netezés, zenehallgatás, könyvolvasás esetleg filmnézés.
A fényképezőgép része nem fontos.
A lényeg, hogy szép és nagy legyen a kijelző. Wi-fi legyen. És gondolom az 1 GB RAM a minimum.Asus MeMO Pad 10 ME102A 16GB - 39,900.
Asus MeMoPad 10 (ME103K-1B020A) 16GB - 64,900.
Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi 16GB (SM-T530) - 79,900.Ezek között van érdemben valami különbség? Megéri a felárat?
Nem értek hardveresen ezekhez. Nincs viszonyítási alapom, hogy melyik processzor milyen gyors vagy lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Flint 2 OFF topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest