-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aidan85
aktív tag
válasz
AxBattler #51202 üzenetére
& @Macskassy
Köszi mindkettőtöknek, teszünk egy próbát a Wayteq-el!
A cél valójában az, hogy kiderüljön, az okos telefon és e-book olvasó mellé van-e létjogosultsága egy tablet-nek is. -
Aidan85
aktív tag
Sziasztok!
A WayteQ xTAB-7X Quad-ot néztem ki a barátnőmnek max 30 eFt környéki gépek közül, és mivel itt többször ajánlottátok másoknak is az előző hsz-ekben, már csak egy lépés van a rendelésig.
De megláttam egy ASUS MeMO Pad HD 7-est 4 eFt-al drágábban, érdemes lenne inkább azt rendelni? Vagy itt valami nem stimmel, hogy ilyen olcsó? -
Aidan85
aktív tag
válasz
z0d1AK #46737 üzenetére
Köszönöm a megerősítést, erre gondoltam.
Bár hardverben erősebb lehet, mint a Tab 3 vagy a Memo pad, de a két év gari és a további szoftveres támogatás miatt azt hiszem elvetem a régebbi Nexus-t.
Ráadásul mintha valahol olvastam volna, hogy a Memo pad, az majdnem az új Nexus szintjén van belsőt tekintve, csak gagyibb külsőt raktak rá. -
Aidan85
aktív tag
válasz
Nara19 #46725 üzenetére
Igen, megfontolandó alternatíva, bár csak refurbished modelleket találni és 1 év gari van csak rájuk.
Mondjuk a Wayteq-re is csak 1 év gari van.
De mondjuk a régebbi Nexus-t meddig támogathatják szoftveresen még, talán az újabb gépeket tovább, ez is erős szempont szerintem. -
Aidan85
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet keresek 60 eFt-ig. Játékra és oktatási célokra lenne, mindenképpen csak újonnan, hazai beszerzés játszik.
Kb ezeket találtam, amik jók lehetnek:
WAYTEQ xTAB-700qci 7" 8GB
WAYTEQ xTAB-79qci 7.9" 8GB
ASUS MeMO Pad ME173X 16GB HD7" kék talán ez a legszimpatikusabb
SAMSUNG SM-T210 Galaxy Tab3 7" 8GB Wi-Fi barnaMelyiket lehetne érdemes, ill. van-e ezeken kívül, ami úgymond kiemelkedőt nyújt ebben a 7"-os 60 eFt-ig kategóriában?
-
Aidan85
aktív tag
Helló!
A WayteQ xTAB-70dci árkategóriájában tudtok esetleg mondani valami használható alternatívát, aminek jobb az üzemideje és esetleg nem sokkal gyengébb hardveresen? 14 éves srácnak lenne, aki buszos kiránduláson mondjuk játszana is vele, meg tudjátok milyenek a mai kölykök, oda szerintem kevés lenne a 2-3 óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bluetooth hangszórók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest