Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek? Általános használatra kellene, videók nézése, netezés, 1-2 app legfőképpen munkára használható appok, pl, RDP, VPN, FTP, stb...
LENOVO
MTK Quad-Core 8161
1 GHz
Kijelzőméret
8 "
Kijelző felbontás
1280 x 800 Pixel
Memória
16 GB ROM / 2 GB RAM
Operációs rendszer
Android 6.0Nekem azt mondta ismerősöm, hogy a proci a szűk keresztmetszet, a többi rendben. Csak nem tudom hogy mennyire szűk az a metszet.
Nem szeretném ha 1 éven belül ne tudjam használni az eszközt.Köszönöm a válaszokat és a segítséget!
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Nézegetem a tableteket, és 40-50 körül az edigitalnál a legjobbra a Lenovo Yoga Tab3 8" (ZA090005BG)-ot értékelik.
Nem kevés ebben az 1GB memória?
Igazából általános használatra tervezném vásárolni, nem játszom! Youtube és filmnézés, netezés.
Csak a 7"-ost kicsinek vélem.Köszönettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest