-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
Azok a számok iránymutatónak jók, ha megfelelnek a valóságnak. (nem kételkedem, csak megjegyzem)
Mindazonáltal a Concorde fórumán egy felhasználó 98%-ról kikapcsolásig hagyta a gépet (9.7 IPS) 100% fényerő, 100% hangerő mellett wifiről filmet lejátszva és majd 11 órát tudott a gép.
Nekem ez a szám többet jelent, mint az előző kettő.
-
Shoo
senior tag
Év elején a páromnak vettem egy mp4 lejátszót, ami MyAudio típusú volt. Kifejezetten erős aksisat akartam, hogy egész nap hallgatható legyen folyamatosan. 2-3 feltöltés után drasztikusan csökkent a kapacitása. Így én nem is gondolkodom többé MyAudio-ban. Én is a 9.7-et nézegetem. Jók a tulajdonságai és a support kiváló, de sajnos a hivatalos teszten elég gyengén szerepelt (az Arcos 80 rendesen leverte), épp ezért lennék kiváncsi, hogy napi használatban mire képes.
Sanzaa nem szeretnél róla cikket írni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Ipad Pro M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX