- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Dell notebook topic
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
Okosotthon projektet kicsit atgondoltam, es kaptam egy jo tippet.
Ami pedig az amazon fire hd 8 plus.
Tudtok hasonlot ajanlani, ami ilyen kisebb meretu es tamogatja a vezetek nelkuli toltest?
Arban az a tablet (2020as verzio) dokkoloval egyutt kijon kb 80 ezer forintbol. Ugyhogy ennyiert vagy oclsobban szeretnem kihozni a tabletet plusz allvanyt. -
SSlyTR
senior tag
Sziasztok!
Tabletet keresek, ami az okosotthont irányítja. Lehet vele a wifis termosztátot és a harmony hubon keresztul sok eszközt irányítani (tv, lámpa, klima, redőny stb.). Fussanak az okos appok, a közüzemi számlákat is ezen fizetném stb.
Jobb lenne, ha egy kisebb tablet lenne, 8-9es, de ha nagyobb az sem olyan gáz. És most jön a szűk keresztmetszet, hogy legyen benne infraport, ami kb rengeteg telefonban benne van, így pl olyan eszközöket is lehessen kapcsolni, ami más szobáában van, mint a harmony hub. Most is sokszor kapcsolgatom a klimát a telefon infrájén keresztül, kár lenne ha pont a tablettel nem lehetne.
Árban rugalmas vagyok, inkább legyen időtálló, ne lassuljon be, ezt a pár dolgot stabilan tudja napi szinten. Új és használt is játszhat.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest