- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
n_gy_k
aktív tag
Helló
Milyen tabletet ajánlotok maximum 20e ft-ig? Netezésre és pdf olvasásra használnám csak többnyire.
Köszönöm!
-
n_gy_k
aktív tag
Sziasztok!
Sokat olvasgattam a fórumot és a teszteket, de sajnos nem tudok dönteni. Két jelöltem van már csak szerencsére. Egyik a WayteQ xTAB 7Q a másik pedig a Lenovo IdeaPad A3500L. A HDMI nem olyan fontos a WayteQ-ban. Viszont abban talán erősebb a hardver. A Lenovo-ban nagyobb az akksi és jobb felbontású a kijelző. Árban nem sok választja el a kettőt kb. 4e Ft.
Amire használnám: ágyban böngészés, suliban lyukas órákon pdf-ek, ppt-k olvasgatása (ez a fő oka a vásárlásnak), néha navigáció, némi word excel szerkesztgetés, ebook
Megéri azt a pár ezer forintot a Lenovo? Jobb annyival a kijelző? Szebb? Élesebb? Észre fogom venni? Vagy legyen inkább az erősebb WayteQ?
Garanciális feltételek milyenek? Lenovo laptopom van, tökéletesen elégedett vagyok mindennel, WayteQ termékem még nem volt, nem is nagyon ismerem, de sokat ajánlja mindenki itt a fórumon.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv
-
n_gy_k
aktív tag
válasz kelzsoca #57823 üzenetére
Sajnos ez már túllő a kereten, pedig nagyon tetszetős. Szeretnék minél közelebb maradni a 20e Ft-hoz. A fenti 2 is már túlmegy egy picit ezen, így is először a ConCorde tab RAY-t néztem ki. Egyik barátom az MM-be dolgozik és dolgozói kedvezménnyel vehetek a nevére, azért döntöttem a másik kettő mellett. Kénytelen vagyok azok közül dönteni.
Te melyiket ajánlanád inkább?
-
n_gy_k
aktív tag
válasz MrCsiT #57825 üzenetére
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 7-8
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? lehet használt is
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthon
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) internet, ebook, pdf, ppt
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? max 25eHasznált:
WayteQ xTAB 79QCIÚj:
WayteQ xTAB 7Q
Asus MeMo Pad 7
Lenovo IdeaPad A3500L
Op3n DottEzeket találtam, nem tudok dönteni. Kicsit félek a használttól, nehogy valami baja legyen. Megnéztem te*coba az újak nagy részét és a 7 coll talán egy picit kicsinek tűnik, viszont ott a garancia.
Győzzön meg valaki az egyikről, mert én minél tovább böngészek és nézelődök annál bizonytalanabb vagyok.
MrCsiT (#57825): szerintem amikről szó volt azok közül mindegyikbe 1Gb RAM van :S vagy tévedek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad mini 2 (16gb wifi)
- Apple iPad Air 5 M1, Space Gray, 64Gb , Wifi + Cellular ( Sim+eSim ) független, 100% akku, + Pencil
- Apple iPad 10, Silver, új állapotú ( 2 hónapos ) , 64Gb, 100% akku, 2026-10-ig garos+pencil
- Full HD Toshiba Wt20-C Intel m5-6z54 tablet 4 GB RAM 128 GB SSD jó akkumulátor
- Eladó: iPad Pro 12.9" 5. generációs M1 (WiFi, 128GB, Space Gray) + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest