- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Megnézted amit belinkeltem neked?
Nálunk a 8 éves kisfiam csak úgy használja ahogy megbeszéltük, még akkor is, ha nem kapcsolom be neki a korlátozásokat, közösen nézegetjük néha a Play-t új játékokért és nincs vita belőle!
Sokszor eszébe sem jut a tab..., olvas, zenél, sokat rajzol és legózik apával... -
cidalain
veterán
Ha nincs a tablethez (google accounthoz) bankkartya/hitelkartya info megadva akkor nem tud fizetoset letolteni, hisz hogy a pekbe veszi meg?
Avagy: Ki kell jelentkezni a google fiokbol, es akkor nem megy a play aruhaz. Igaz a gmail levelek sem fognak jonni. De netezni lehet.
Avagy: beszelgetni kell a kissraccal, hogy hogyan megy ez az egesz, el kell mondani hogy nem telepitunk minden szart. Fel kell vilagositani informatikabol is, mert ha ez mar igy megy neki, akkor innen mar csak egy lepes a sajat facebook, a kepek posztolgatasa, akarmi, ami nem szerencses ha titokban esz nelkul csinalja...
-
NoMagix
addikt
KIDS place sok okosság beállítható és tiltható!
-
xtend
senior tag
????
Ezt azért nem értem, mert én úgy tudok fizetni a google play-ben, hogy először hozzá kellett rendelnem a bankkártyámat és minden alkalomnál kéri újra a google jelszavamat, hiába vagyok bejelentkezve! Asszem ilyenkor sohasem kérdezi meg, hogy mentse-e a jelszót, mint pl egy weboldalnál, ezért nem tud a gyerekem fizetőset letölteni meg játékok közbe venni mittomén még életet a spiderman-hoz, stb., mivel nem tudja a jelszót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest