- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@rdel
őstag
A kártya be tételével tényleg nem árt vigyázni, elsőre én is rosszul tettem be.
kelzsoca kösz a képet
Az eddig a fórumban leírt egyik problémát sem tapasztaltam a készülékkel.
Még az említett zombis játékot is letöltöttem, de azon kívül, hogy nem tetszik nem volt probléma. -
Belabaa
tag
Olyan,mint ha huppogna, alatta üres, nincs feltámasztása. Nagyon kellemetlen oldaléle is van a gépnek vágja a kezem. Ennél nagyobb tapasztalata kell legyen wayteq csapatnak ilyen hibát csinálni. Almáéknál is ilyen hiba volt, most uj gépnél javították, lekerekített élek vannak.Tesztben ezt nem írják hibának, csak olyat - minek a szoftveres hangerő - na az nem hiba! A hiba nem ott kezdődik.
-
Belabaa
tag
Nálam a microsd kártya választódik le már többször is. Teljesen véletlen szerűen. A kikapcsolás sem segít csak a ki-be rakás. Másik gépben nem csinálja ezt a kártya (kingston 16Gb). A másik észrevétel, hogy a bekapcsoló gomb felől a képernyő "bökésre" csattog. Mint ha lötyögne benne valami. Előtte 70i volt az ilyet nem csinált. A Chrome bögésző meg képes megakasztani a hardvert. Eh....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Építő/felújító topik
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- Path of Exile 2
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest