Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taol
csendes tag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam ma a wayteq xtab-79qci tulajdonosok közé, így elsősorban a ti tapasztalataitokra vagyok kíváncsi. Mind amellett, hogy meg vagyok elégedve vele, azért pár apró zavaró dolog felmerült nálam.(lehet tényleg csak szőrszálhasogatás, igazából nincs viszonyítási alapom mert az első tabletem.) Szóval az érintőfelület egyik sarkánál van egy kis mozgástartománya a fehér műanyagnak, érezhetően kicsit benyomódik, és ezen a részen oldal irányban a fehér műanyag és az alu hátlap(először azt hittem nem is fém. ) találkozásánál már félhomályban is kiszökik a fény kb 1 cm hosszan, és még pár helyen mellette. A kérdés az h kell-e ezzel foglalkoznom, vagy az összeszerelés mindnél ilyen lehet?Igazából lenyelném ezt a dolgot, de nem tudom később lehet e nagyobb probléma belőle, tovább válik a cucc ilyesmi...
Egyébként a prestigio multipad 4 quantum 7.85 volt a másik jelöltem, remélem jól döntöttem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest