- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
válasz
meroly #57868 üzenetére
Lenovo által gyártott tablet, telefon és valami okosóra féle a márka összefoglalása.A tabletről egész jó véleménye van ismerősömnek 15k-ért vette karácsony alkalmából és nagyon meg van elégedve vele, aktív játékos és eddig nem igen volt gondja főleg clash of clans-t és Asphalt 8-at játszik. Mostanában ha jól tudom 30k körül mozog de akkor annyi volt.
-
Garada
őstag
válasz
Gekkito #51472 üzenetére
Samsung Galaxy Tab S 8.4 ami felveheti vele a versenyt, nem olyan rég készült is egy teljeskörű cikk belőle tehát ajánlom a végigolvasását.
-
Garada
őstag
válasz
glocker #51403 üzenetére
Hát igazából én sosem bíztam az ilyen kínai dolgokban mindig is szerettem megbízható gyártó termékét venni.Sok rossz tapasztalat van a környezetemben a kínai tabokkal kapcsolatban ezért is nem vágok ilyenbe bele.Meg szerintem egy keletről rendelt termék esetében gond lehet a gariztatás is és azért olyan biztosan nem hiszek egy gyártóban hogy nem megy tönkre főleg nem egy bizonytalan gyártó esetében.
-
Garada
őstag
válasz
glocker #51399 üzenetére
Google Nexus 7-2(2013) ebben az árfekvésben lenne szerintem a legjobb mert sajnos ilyen kijelzőmérettel és olyan hardverrel amit te szeretnél nem igen fogsz 50-60k körül találni sajnos.Igaz hogy 7" kijelző de attól függetlenül egy FullHD panelről beszélünk és a támogatottsága is több egy átlag tabletnél.Vaalmint aksi ebben az esetben kijelzőhöz mérten arányosan 3950 mAh.
-
Garada
őstag
Üdv ismerősnek szeretnék egy tabletet venni és esetleg van egy ilsta arról hogy 35-40k körüli gépek közül melyik kompatibilis Android 4.4-el vagy minimum 4.3-al?
-
Garada
őstag
válasz
Aprósólyom #50140 üzenetére
WayteQ xTAB-79QCI
-
Garada
őstag
IPad Air tulajdonosa lettem nemrég és azt kell hogy mondjam hogy remek egy termék.Árával is meg vagyok elégedve korrekt egy szerkezet az biztos.Bárkit érdekel tapasztalat bármi csak írjon rám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest