- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
®abstract® #85797 üzenetére
Mennyire életszerű, hogy játék közben nekiállsz képszerkeszteni, és felvátva nyomod őket, azaz 2-3 percenként taskot váltasz?
Mert ha nem akkor ha játszol miért fontos a háttérben a képszerkesztő, vagy bármi más, ami 2 giga memóriát eszik, vagy ha dolgozol, akkor minek megy a háttérben a játék. Értem, ha elfér, akkor megy, ilyen az andoroid, de miért baj, ha bezárja időközben? Ennyire gáz kivárni az újranyitáskor azt az időt amíg betölt?
Persze van akinek ez megérhet 50-100k plusz forintot, de a kérdezőnek 150k volt rá a keret. Átlagos felhasználásra senki nem használ olyan appot ami 2 GB-nál több memót eszik, de ha mégis, a 4GB ramos tableten az röhögve el fog futni. -
válasz
®abstract® #85797 üzenetére
Ertem, ha több ram van akkor nyilvan tobb minden fér bele. De mint írtam. Film és a Zene a fő irány. Nem szerkesztek videót, azt 32colon kellemesebb, nem jatszom rajta, szintén kenyelmesebb a 32colon COD ozni. Tablazatot ez az M5 tab is meg bir nyitni. Alltalaba célzottan vásárolok. A fenti tanács az igényeknek megfelelő volt úgy gondolom.
. Tudom milyen egy 12GB Ramos mobil készülék. Határ a csillagos ég..... ha van $$$$$ és €€€€€.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged