-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TaylorPro #65586 üzenetére
Ah, köszi, tudom, volt olyanom, de most szülőnek kellene 7-esről 10-esre váltás, szóval neki látványos lenne a méret, azért nem jó a 7-es.
Egyébként a legdurvább felhasználás a YouTube lenne.
Szóval 10-es kellene, de az Edigital-féle ASUS refurbished után már 60.000 Ft a következő csoport (ASUS Zenpad, Lenovo Ideapad stb.).Van még ez az Alcatel Onetouch Pixi 3, az nagyon gáz?
-
n@p@lm
őstag
válasz
TaylorPro #65476 üzenetére
Én nem kimondottan azt a tabletet néztem amit te vettél hanem egy refu Asus Memopad ME181C-t.
Viszont nem volt készleten hanem csak rendelésre.
Most az a kérdéses hogy valami központi raktárban létezik és hoznak, vagy majd egyszer csak lesz és hoznak.
Mert a határidő ugye szoros (karácsony). -
LógaGéza
veterán
válasz
TaylorPro #65352 üzenetére
Teljesen jó, hoztak nekem egy Overmax Livecore 7010 csodát, hogy hozzam össze a Telenoros stickkel, azzal szívok tegnap óta, ugyanis valamiért nem akarja elfogadni a rootot, pedig gyárilag insecured a kernel...
De olyan lassú, hogy kétszer megunom az életem, amíg elindul bármi... Ráadásul most bootloopol, a gyári oldalon a ZIP amiben a szoftver van CRC hibás, amit lementettem róla azt nem fogadja el
Szerintem még ez is megváltás lesz hozzá képest...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest