-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brain75
senior tag
válasz
4marul4 #5690 üzenetére
Multi kártya olvasó volt, de nem próbáltam CF kártyával mert az nincs itthon sajna.
Amúgy meg semmit sem kell állítani a tableten, de csak a saját file browserével lehet tallózni az USB eszközöket.Hapedig valaki akar venni OTG kábelt akkor kifejezetten így kell keresni hogy mini USB OTG kábel.
Nincs szükség semmi trükkre csak egy működő OTG kábelre.
Nekem is voltak problémáim pl. számítógép és az Xpad összekapcsolásával, de miután felismerte HTC Hero-nak utána letöröltem az eszközök közül és újra detktálásnál más USB mass storage-nek ismerte fel. Innentől kezdve simán láttam a belső 4GB-os tárhelyet és írni is tudtam rá.
Szóval nekem idáig minden működött a külső 3G modem kivételével, de az is csak azért nem ment még mert nem tudtam kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Bitcoin topic
- Óvodások homokozója
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest