- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Piazza #85484 üzenetére
Jó, hát nyári napsütésben fullra az átlag tabletnél annyira nem erős, az már az ipari felhasználás szint. Teló nyilván azért jobb, mert azt simám előkapod az utcán, akár totál napsütésben is.
És ez még a jobb fényerejű tabok közé tartozik, aminek az ára nincs a csillagos égben.Én használok fél-ipari Samu Tab Active 2 tabot, ami 3 éves cucc, annak 500 nit körül van a fényereje. Ez is folyamatosan fejlődik azért, a mostani kínaiak már alapáron tudják ezt.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Piazza #85484 üzenetére
Ár értékben jó, van tőle sokkal jobb. Most S7-em van utána, az jobb, kicsivel, nem sokkal....4x annyiba került.
Mondjuk direkt napfényben használat, nálam....olyan 1%-a a felhasználásis időnek.Visszatérve az elejére, ennyi pénzért, ilyen hardverrel, nem találsz jobbat....sajnos.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Piazza #85409 üzenetére
Nekem volt, tettem is fel képet, simán tudja mobilhálózaton is a 8-9 órát (nem max fényerőn), az konkrétan egész napra elég. Aztán este feldugod töltőre, 3 óra alatt kész reggelre. Most ha 15 vagy 30%-nál teszed fel, mindegy neki, mert a lassú töltés miatt nem 1 év alatt fog lehalni az aksi. Ha nem a top3 játékokkal szeretnél rajta játszani, nagyon ajánlom ár-értékben.
-
®abstract®
őstag
válasz
Piazza #85403 üzenetére
Nekem van egy készülékem, igaz hogy Bluetooth hangszóró de két és fél amperes a töltő hozzá, ami nem cserélhető. Egy év alatt haza vágta az akksit! A korábbi 8 -9 -10 órás üzemidő lecsökkent két órára Max! Vagy kevesebb re! Szerinted biztos hogy jó ötlet a gyorstöltés?
Hüvely tabletem van, A gyári gyorstöltő je 20 wattos. De én inkább lecseréltem két amperes 10 wattos töltőre. Az akku teljesítménye szinte ugyanaz mint újkorában pedig már két és fél éves 😎
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest