- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- TCL LCD és LED TV-k
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
didros
senior tag
válasz
Tenager18 #25772 üzenetére
Nekem ez a ROM, mindig 8100 feletti értékeket produkál Antutuban anélkül, hogy bármit is kikapcsoltam volna. Az egész rendszer nagyon egyben van, gördülékenyen futnak az alkalmazások. Az igaz mondjuk, hogy játszani nem szoktam a tableten. Hol tapasztalod ezt az említett "röccenést"?
Ha kisérletező kedvedben vagy, akkor tedd fel valamelyik feriross rom-ot, azoknak talán jobb a kompatibilitásuk az AZ modellekkel. Mert a Project Margarine fejlesztőjének ZZ-s tabletje van, az 1.0-s ROM is a hivatalos ZZ-s Jelly Bean-en alapul, de eddig az AZ userek is megelégedéssel használták.
(Ha gondolod segítek a feriross telepítésben, más módszerrel kell, de szintén egyszerű, ha semmi nem jön be, akkor még mindig bármikor visszateheted a gyári ROM-ot is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- DJI topic
- Battlefield 6
- SSD kibeszélő
- Call of Duty: United Offensive
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest