Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz SUPREME7 #46142 üzenetére

    Mert aztán tele van ám a topik a B (C, D, E, F) Brandek dicséretével. ;]

    A Samsungnak megvanak a hibái, viszont a garancia az tényleg garancia, hébe-hóba beesik egy frissjtés is (a termékciklus elején mindenképpen, és legalább rendes kijelzőt kap, ahol a használhatóságra is odafigyelnek, és nem csak az a szempont, hogy a lehető legolcsóbban a lehető legerősebb hardvert kínálják bármi áron. Olyan ez, mint a 150k-ért kínált noname gamer laptopok, vagy nagyáruházi gamer gépek komoly VGA-val és bivalyerős procival. Erős hardver, olcsón, csak mindenki tudja, hogy valami nem stimmel, amikor az árat meglátja.

    Nincs ingyenebéd, lehet, hogy a Samsung nem a legjobb választás a kategóriában, példa volt csak, nem mélyedtem bele, nem tudom az Acer, Asus, LG, Lenovo, meg még ki tudja milyen komolyabb szereplők vannak Androidos tablettel a piacon, mit ajánlanak alternatívaként, de valamiért beállt az ár egy bizonyos szintre, aminek csak a noname kínai típusok tudnak alámenni. Van itt már 7"-es tablet 20k alatt, ki tudja, biztosan ki lehet fogni belőle használhatót is, de mennyi rá az esély?

    Mindennek ára van, ezt ki-ki megtanulja előbb-utóbb a saját kárán, és pont a nagyon olcsó tud a legdrágább lenni - itt van erről egy egész topik, csak vissza kell olvasni.

    Szerk.: Tud elég gond jelentkezni a márkás gépekkel is, azzal is meg lehet tölteni egy topikot, miért tetézné ezt valaki az össze-vissza válogatott és teszteletlen hardverelemekkel és mókolt szoftverekkel, a driverek hiányával, a hiányzó updaterekkel, meg úgy általában a kínai szupporttal, ha nem hobbiból és elhivatottságból? :P ;]

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák