- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Bizsu1st #87831 üzenetére
"Teljesen smooth a gyári launcher ... " - azzal ritkán szokott gond lenni. Inkább azzal egyszerűek mint a szög (ld. "mellékelt ábra").
"Asszonykámé lett, őt nem zavarja!" - akkor nagyon nincs miről beszélni.
Simple Gallery: már nem rémlik, hogy miért vettem meg a Pro-t. Talán mert nem volt vészes az ára, és mivel betehető a "Family Library"-ba, ezért többen is tudjuk használni.#87834 Somatom
"Azonnal megy fel a Nova és máris otthon vagyok." +1
Az első telefonomon rengeteget ROM-oltam. Akkor szoktam rá, hogy kialakítsak egy megfelelő "környezetet" (launcher, képnéző, fájlkezelő, office, calendar app, értesítési hangok (!), stb.), amit bármilyen (Android-os) eszközre magammal tudok vinni.#87835 Gnor27
Valószínű "frp lock" van rajta. Ennek tudatában nézz szét a neten ... -
Somatom
veterán
válasz
Bizsu1st #87831 üzenetére
Öööö.... De hát épp az imént írtad, hogy igényli, mivel a gyári nem tudja eltűntetni a keresősávot.
Én pont fordítva vagyok ezzel. Egyáltalán nem érdekel, hogy mit tud a gyári launcher. Azonnal megy fel a Nova és máris otthon vagyok.
Már az első droidos telómnál (SGS1, 2012?) sem értettem, hogy minek oda az a keresősáv. Csak pazarolja a helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Lenovo Tab 7 Essential
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest