Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Én írtam a Realme-nek. Érdekes választ kaptam.
Thank you for reaching out to us. We really appreciate your time and patience. In response to your above-mentioned query; we have escalated the same to our concerned team and we will revert you back within 24 to 48 business hours.
Please feel free to write us back on the same email for more information.
Warm Regards,
Team realme EuropeVagyis elsőre a robot / human droid nem tudta a választ. Aztán ...
Thank you for reaching out to us. We would like to apologize for the inconvenience caused to you.
In response to your above mentioned query , check with different original available case on realme OW if still not working then please reach out to nearby service center
Please feel free to write us back on the same email for more information.
Warm Regards,
Team realme EuropeCsak én nem értem, hogy ez alatt mire gondolt a költő?
" ... check with different original available case on realme OW ... "
Én ugyanis sehol sem talál gyári tokot. Link-et persze nem adtak. Írtam is nekik vissza, hogy ennek fussanak neki még egyszer, és küldjenek egy olyan link-et, ahol szerintük olyan tok van, ami tuti kompatibilis a tablet-el.@All
Egyúttal kérdezném, hogy van-e mód a "hall sensor" tesztelésére, ill. mi kell(het) egy tokba (a mágneses záron kívül) ahhoz, hogy működjön az "ébresztés/altatás"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- 3D nyomtatás
- Horgász topik
- E-book olvasók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 12.9" (2021)
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro M1 12.9" 256GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4633
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX