Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Én írtam a Realme-nek. Érdekes választ kaptam.
Thank you for reaching out to us. We really appreciate your time and patience. In response to your above-mentioned query; we have escalated the same to our concerned team and we will revert you back within 24 to 48 business hours.
Please feel free to write us back on the same email for more information.
Warm Regards,
Team realme EuropeVagyis elsőre a robot / human droid nem tudta a választ. Aztán ...
Thank you for reaching out to us. We would like to apologize for the inconvenience caused to you.
In response to your above mentioned query , check with different original available case on realme OW if still not working then please reach out to nearby service center
Please feel free to write us back on the same email for more information.
Warm Regards,
Team realme EuropeCsak én nem értem, hogy ez alatt mire gondolt a költő?
" ... check with different original available case on realme OW ... "
Én ugyanis sehol sem talál gyári tokot. Link-et persze nem adtak. Írtam is nekik vissza, hogy ennek fussanak neki még egyszer, és küldjenek egy olyan link-et, ahol szerintük olyan tok van, ami tuti kompatibilis a tablet-el.@All
Egyúttal kérdezném, hogy van-e mód a "hall sensor" tesztelésére, ill. mi kell(het) egy tokba (a mágneses záron kívül) ahhoz, hogy működjön az "ébresztés/altatás"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX