- Hobby elektronika
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz
petipetya #8772 üzenetére
Háát!
A telefonom Motorola Defy, ami nem a legrosszabb, szerintem, a tabom pegig Samsung Galaxy Tab 10.1. A lányomnak pedig a Vodafone Smart Tabot vettem, ami 7"-os. Mióta birtoklom a tabot, alig használom a laptopomat, a telefont eleve alig használtam levelezésre, netezésre inkább, esetleg ha utcán kellett valamit megnéznem, vagy intéznem, rövid sms-t írogatok rajta. Szinte mindenre a tabot használom, lassan egyszerű fotóeditorként is, csak a komolyabb dolgokhoz kapcsolom be a laptopot, meg esetleg, ha töltésre teszem a tabot, vagy eleve valamiért már be van kapcsolva a laptop
Az előző hozzászóláshoz, én is gondolkozom a HDTV csatlakozó beszerzésén, mert akkor én is 42"-on tudnék netezni, esetleg beszerezve filmeket nézegetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged